מרק אפונה, קישוא וברוקולי
מאת: המתכון באדיבות Beko - מותג מוצרי החשמל הבינלאומי
זמן קריאה: < 1 דקה
כל הירוק הזה יעשה לכם ממש טוב בבטן, בלב ובכל הגוף.
מרק אפונה קלאסי בתוספת של ברוקולי וקישוא שעשירים בחומרים מזינים התורמים לבריאותנו.
למתכוני מרקי בריאות נוספים:
2 מתכונים למרקים חורפיים מאיצים מטבולית
מתכון למרק אפונה, קישוא וברוקולי
מצרכים ל-4 סועדים:
בצל גדול לבן
אפונה – 250 גרם
חצי קישוא
ברוקולי – 250 גרם
מלח ופלפל
אופציונלי: צ'ילי חריף
-
הוראות הכנה:
מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות
חותכים את הקישוא והברוקולי לחתיכות קטנות / בינוניות.
מטגנים קלות את הבצל עד שהופך לשקוף-זהוב.
מוסיפים את הקישוא, הברוקולי והאפונה וממשיכים לטגן קלות.
מוסיפים את התבלינים, מכסים במים ומרתיחים לכ-10 דקות.
מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים למשך 20 דקות נוספות.
טוחנים את המרק באמצעות הבלנדר ומגישים.