Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

ירקות מוקפצים בסויה וסילאן

מאת: - מרצה לבריאות טבעית ורפואת הרמב"ם
לא רק טריים - ירקות מוקפצים הם תוספת מעולה לארוחה

ירקות מוקפצים בסויה וסילאן. צילום: pixabay

Jeliat_In

לפי המלצותיו של הרמב"ם, ירקות מוקפצים הם תוספת מעולה לארוחת הצהרים בימות הקיץ. תוכלו לקרוא עוד על המלצות הרמב"ם לתזונת הקיץ כאן.

במתכון הבא נשתמש להקפצת הירקות בשמן קוקוס, שהוא בעל יתרונות בבישול בחום לעומת שמנים אחרים, וגם מעניק למנה ניחוח אסייתי מיוחד.

למאמרים נוספים בנושא:

ירקות או לא להיות

גינת ירק אצלכם בצלחת

כוח הצבע – ירקות ופירות ב-5 צבעים

מתכון ירקות מוקפצים בסויה וסילאן

מצרכים:

שמן קוקוס

בצל

גמבה

פטריות

ברוקולי טרי או קפוא

שעועית ירוקה טרייה או קפואה

סויה

סילאן

פלפל שחור

שום

כורכום

הוראות הכנה:

מחמממים בווק שמן קוקוס.

חותכים בצורה גסה בצל, פטריות, גמבה,ברוקולי ושעועית ירוקה.

מתבלים בסילאן, סויה, שום כתוש, פלפל שחור ומעט כורכום.

אפשר להוסיף למנה קינואה, כוסמת או אטריות שעועית שבושלו לפני.

צרו קשר עם שירלי יוסף



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו