SmartKish_Fly
LiveWell_Fly

איך מכינים לחם מחמצת (והאם זה כדאי)?

מאת: - ייעוץ תזונתי מותאם אישית לאיזון טוב יותר של ערכי הסוכר ולאיכות חיים מיטבית
הוא טעים ומשביע והרבה יותר בריא (וזול) להכין אותו לבד

איך מכינים לחם מחמצת (והאם זה כדאי)? צילום: pixabay

Jeliat_In

בסרטון הבא בתיה אלימלך מנחה אתכם צעד אחר צעד בהכנת לחם מחמצת ומסבירה מהם היתרונות והחסרונות באכילתו, כולל דגשים מיוחדים לחולי סוכרת.

למתכונים נוספים ללחמים בריאים:

לחמניות דלות פחמימה וטבעוניות

לחם ביתי, קל הכנה ובריא

פיתות ללא גלוטן וסוכר

רוצים להרשם לסדנת הבישול הדיגיטלית של בתיה אלימלך עבור סוכרתיים?

השאירו את פרטיכם בטופס מטה לפרטים נוספים.

צרו קשר עם בתיה אלימלך דיאטנית סוכרת



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו