לחמניות דלות פחמימה וטבעוניות
מתכון קל וזריז ללחמניות נהדרות ובריאות.
רק מערבבים את כל החומרים, מחכים קצת, יוצרים 8 לחמניות ויאללה לתנור ל-15 דקות.
מעדיפים דווקא לחם? פשוט שימו את כל החומרים בתבנית מוארכת.
לזה אנחנו קוראים שיחוק!
למתכונים נוספים של מאפים דלי פחמימות:
מתכון ללחמניות דלות פחמימה וטבעוניות
מצרכים:
2 כוסות (200 גרם) קמח שקדים
5 כפות פסיליום
כפית אבקת אפיה
כף טחינה גולמית
3 כפות שמן זית
מלח (חצי כפית או יותר, לפי הטעם)
הוראות הכנה:
מערבבים את כל החומרים עם מים בכמות של כוס חד פעמית.
במידת הצורך מוסיפים עוד כחצי כוס מים ומערבבים היטב.
מניחים לכ-5 דקות.
יוצרים מהבצק 8 כדורים פחוסים ומניחים בתבנית על גבי נייר אפייה.
אפשר לפזר מעל שומשום, גרעינים או קצח.
אופים כרבע שעה בחום של 170 מעלות עד להשחמה
מחפשים עוד מתכונים מנצחים דלי פחמימה, ללא גלוטן וסוכר?
גולדי אלישר תחכה לכם עם ספר המתכונים שלה "הכל זהב" בדוכן בכנס "לנצח את הסוכרת" שיתקיים ב-24.3 בתיאטרון גבעתיים. אל תפספסו!
שימו לב: לגולשי EatWell הנחה מיוחדת ברכישת כרטיסים לכנס, בהקלדת קוד קופון: 1313