Bari15_Fly
Bari15_Fly

לכבוד יום הפסטה הבינלאומי: ספגטי עדשים

מאת: - יועצת תזונה טבעית, בוגרת מדיקולג' ביה"ס לרפואה משלימה של המכללה למנהל
הכי קל בעולם! שמים הכל בסיר אחד וממתינים שהמנה תהיה מוכנה...

ספגטי עדשים טעים שקל להכין. צילום: מורן איינשטיין

Jeliat_In

יום הפסטה הבינלאומי חל השבוע, ואם אתם רוצים לחגוג אותו בצורה בריאה, תוכלו לבחור בספגטי עדשים, וכך ליהנות ממנה עשירה יותר בחלבון וסיבים תזונתיים וגם משביעה לאורך זמן.

המתכון הבא מתאים במיוחד לסוג הספגטי הזה, והכל מכינים במהירות, בקלות ובסיר אחד.

למתכוני בריאות נוספים של פסטה:

פסטה לבבות ארטישוק

פסטה פומודורה רואו

רביולי דפי סלק

מתכון ספגטי עדשים

רכיבים:

חבילה של ספגטי עדשים

צרור מנגולד

בצל

סלק טרי

פלפל שחור

מלח הימלאייה

פפריקה מתוקה

צ'ילי

תבלין לפסטה

2 כפות שמן זית

ליטר מים קרים

הוראות הכנה:

קוצצים גס את המנגולד והבצל ומגררים גס את הסלק.

שמים את כל הרכיבים יחד בסיר ומכסים.

מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.

מבשלים, תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שהמים נספגים.

צרו קשר עם מורן איינשטיין



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו