גלידת דבש ותאנים
מאת: אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית
- נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
גלידה מיוחדת במינה, עשירה בסיבים תזונתיים ובסידן, וההכנה – פשוטה ומהירה.
למתכונים של גלידות בריאות נוספות:
גלידה טבעונית בטעמי מוקה ווניל
מתכון גלידת דבש ותאנים
מצרכים ל-3 מנות:
4 תאנים
2 כפות דבש
200 מ"ל יוגורט צאן או קרם קוקוס
אם רוצים, אפשר להוסיף: כף חמאת שקדים או חמאת קשיו, כפית מאקה, מעט גרגרי וניל, קפסולה של פרוביוטיקה, כפית אינולין ו/או כפית לציטין.
הוראות הכנה
בדקו היטב את התאנים וקצצו אותם.
טחנו היטב את כל הרכיבים יחד.
הקפיאו בתבניות מתאימות לגלידה עם מקל.
חכו שיתמצק ואכלו בתיאבון!
צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית