SmartKish_Fly
LiveWell_Fly

מתכון לפוקאצ'ה איטלקית עם ענבים וללא גלוטן

מאת: - חברת OIG שיווק והפצה בע"מ
גם אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן - מגיע לכם להתפנק עם פוקאצ'ה כמו באיטליה!

פוקצ'ת ענבים

Jeliat_In

בואו לראות את השף אייל פינקלשטיין מכין את הפוקאצ'ה המפנקת והיפהפה הזו.

כל מה שתצטרכו כדי להכין אחת כזו גם במטבח שלכם זה:

קילו קמח ללא גלוטן קאפוטו

500 מ"ל מים

300 גרם יוגורט 5%

14 גרם שמרים יבשים

כפית מלח

80 גרם שמן זית

3 כפות חומץ בלסאמי

וכוס ענבים לבנים ואדומים

למתכוני בריאות נוספים ללא גלוטן:

פיצה קראנצ'ית מכרובית

קרקרים ללא גלוטן

מתכון גאוני ללאפה ללא גלוטן

אופן ההכנה:

מערבבים במיקסר מים, יוגורט, שמן זית, שמרים ומלח.

מוסיפים את הקמח לאט לאט עד קבלת בצק אחיד.

הבצק דביק וזה בסדר.

מניחים להתפחה מכוסה 4 שעות.

מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן ומרדדים בידיים משומנות מעט לגודל התבנית מכסים להתפחה נוספת.

מחממים תנור ל-220 מעלות.

את הענבים חוצים ומשרים בחומץ הבלסאמי לשעה.

משבצים בבצק ואופים עד הזהבה.

עכשיו ראו איך עושים זאת כאן:

 

צרו קשר עם OIG



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו