העוגה שהתחפשה - עוגת "גבינה" טבעונית אפויה
מאת: שף גיל הררי - Healthyfood
- בישולי שף טבעוניים
מתכון לעוגת "גבינה" טבעונית אפויה
רכיבים להכנת הבצק
כוס וחצי קמח שקדים
5 תמרי מג'הול
2 כפות שמן קוקוס
1 כף מים
1 כף גרידת לימון
רכיבים לקרם
חבילת טופו משי רך- 340 גרם
300 גרם קשיו מושרה
50 גרם שמן קוקוס
חצי כוס סירופ מייפל
2 תמרים
2 כפות צימוקים
2 כפות קמח שקדים
מיץ מלימון אחד
גרידה מלימון אחד
1 כפית תמצית וניל
הכנת הבצק:
1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. טוחנים את כל מרכיבי הבצק למרקם חלק.
3. משמנים קלות תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ.
4. משטחים את הבצק על התבנית ומהדקים היטב.
5. אופים למשך 10 דקות.
6. מוציאים ומקררים בחוץ.
הכנת הקרם:
1. טוחנים את כל המרכיבים מלבד הצימוקים לקרם אחיד בבלנדר חזק.
2. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים.
3. מסדרים בצורה אחידה על גבי הבצק.
4. אופים ל 20 דקות.
5. מוציאים ומקררים, אפשר לקשט עם פירות יער וגרידת לימון.
מחפשים עוד קינוחים מפנקים לטבעונים?
צרו קשר עם שף גיל הררי - Healthyfood