מתכון להכנת מיני עוגת דייסת שיבולת שועל בטעם שוקולד וחמאת בוטנים
מאת: שיינא גרשוביץ shaynzzz@ - בעלת בלוג לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
חצי בננה בשלה
4 כפות שיבולת שועל דקה
כף חמאת בוטנים טבעית
חצי כוס חלב שקדים בלי סוכר (125 מ׳ל)
כפית קקאו
כפית אבקת אפייה
טופינגס: חמאת שקדים ושבבי קקאו
אופן ההכנה:
נמעך את הבננה ונוסיף את שאר המרכיבים. נערבב עד לתערובת אחידה ונשפוך לקערת סופלה/כלי מותאם לתנור. נעביר לתבנית עם נייר אפייה אקולוגי Green Flash, ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, למשך 13 דקות. לבסוף – נפזר מעל את הטופינגס.
בתאבון!
המתכון באדיבות המותג Green Flash המציע נייר אפייה אקולוגי שגם שומר על איכות הסביבה. נייר האפייה ללא מלבינים וטבעי ולכן בריא יותר במגע עם האוכל.