Bari15_Fly
Jeliat_Fly

מתכון להכנת מיני עוגת דייסת שיבולת שועל בטעם שוקולד וחמאת בוטנים

מאת: שיינא גרשוביץ shaynzzz@ -  בעלת בלוג לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה

מתכון וצילום - שיינא גרשוביץ

Bari15_In

מצרכים:

חצי בננה בשלה

4 כפות שיבולת שועל דקה

כף חמאת בוטנים טבעית

חצי כוס חלב שקדים בלי סוכר (125 מ׳ל)

כפית קקאו

כפית אבקת אפייה

טופינגס: חמאת שקדים ושבבי קקאו

 

אופן ההכנה:

נמעך את הבננה ונוסיף את שאר המרכיבים. נערבב עד לתערובת אחידה ונשפוך לקערת סופלה/כלי מותאם לתנור. נעביר לתבנית עם נייר אפייה אקולוגי Green Flash, ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות,  למשך 13 דקות. לבסוף – נפזר מעל את הטופינגס.

בתאבון!

 

המתכון באדיבות המותג Green Flash המציע נייר אפייה אקולוגי שגם שומר על איכות הסביבה. נייר האפייה ללא מלבינים וטבעי ולכן בריא יותר במגע עם האוכל.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו