Jeliat_Fly
LiveWell_Fly

כמו פאי - תפוחים ואגסים אפויים בקינמון

Jeliat_In

מרכיבים למנה זוגית

2 תפוחים מסוג שאוהבים (עדיף מתוקים)

אגס

חצי כפית אבקת קינמון

כף שמן קוקוס

חצי כפית תמצית וניל

קורט מלח הימליה

חצי כפית סוכר קוקוס – לא חובה

אפשר לקשט עם פתיתי קוקוס, צימוקים, קשיו, אגוזי מלך, פקאנים, שקדים ועוד

אופן ההכנה:

חוצים את התפוחים והאגס לחצאים/ רבעים (משאירים את הקליפה)

מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, כשהקליפה למטה

מברישים במעט שמן קוקוס נוזלי

מפזרים את התבלינים באופן אחיד

אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות למשך 20-30 דקות או עד להתרככות הפירות

מוציאים מהתנור, מניחים בצלחת הגשה ומקשטים בתוספות שאוהבים

 

מגישים חם לצד חליטת צמחים

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו