קציצות חוביזה אביביות
מאת: אביטל סבג
זמן קריאה: < 1 דקה
מזינות, טעימות ומושלמות לאביב
מרכיבים
, 500 גרם עלי חוביזה- צאו לקטוף זה מחכה לכם בכל פינה בחינם
250 גרם תרד
50 גרם בוטנים ,
תיבול: כף כמון, צ'ילי טרי, כף ג'ינגר מגורר
2 כפות שמן זית
300 גרם טופו
כף פשתן טחון
כף שומשום מלא
3 כפות קמח כוסמין, או קמח חומוס לאלה שרוצים גירסה ללא גלוטן
3 שיני שום
1 בצל סגול
הוראות הכנה
- מעבירים במעבד מזון את כל התבלינים יחד עם שיני השום, טוחנים היטב, מוסיפים את הבצל וטוחנים גס.
- מאדים את עלי החוביזה והתרד וקוצצים, מחברים יחד עם יתר החומרים והקמח.
- מפוררים את הטופו , יוצרים קציצות, מניחים על נייר אפיה, מעבירים לתנור שחומם מראש ואופים על 200 מעלות רבע שעה.
- מגישים עם ממרח לאבנה קאשיו או טחינה.
ב ת א ב ו ן…..
המתכון באדיבות Avitality אביטל סבג בישול בריא טבעוני-Vegan Health,