מיץ תפוח ושקד
הפקטין והסיבים התזונתיים שבתפוח מסייעים לעיכול בעוד שלחומצות השומן שבשקדים ערך תזונתי חיוני.
מצרכים
80 ג' תפוח 10 ג' שקדים 75 ג' בטטה 160 ג' חלב
אופן ההכנה:
- מרתיחים את תפוחי האדמה המתוקים ופורסים אותם לגודל מתאים.
- מסירים את הזרעים מהתפוח ופורסים אותו לגודל מתאים.
- מעבירים את מנוף המיצוי למצב “סגור”. מוזגים פנימה את החלב ולאחר מכן את שאר המצרכים.
יש להשתמש במסנן למחית.
אתם מוזמנים לקבל במתנה חוברת מתכונים מנצחים למיצים. הקליקו והחוברת בדרך לתיבה שלכם.