מיץ מומלץ לאחר ארוחה
קיווי עוזר למערכת העיכול
אנטינידאין שנמצא בשפע בפרי הקיווי הוא אינזים שעוזר לפרק חלבונים. הוא מרגיע את הבטן ואת המעי ולכן עוזר לעיכול.
מצרכים
אננס 280 גרם / קיווי 180 גרם
אופן הכנה
- פרסו את הקיווי ל-4 חלקים מבלי לקלף אותם. הסירו את קליפת האננס וחלקו את הפרי ל-4 חלקים שווים. פרסו כל חלק מהאננס לחתיכות קטנות בגודל של כ-4 ס"מ
- הכניסו את האננס והקיווי למסחטת המיצים והפעילו אותה.
טיפ – אם שוטפים אותם היטב, אפשר לאכול קיווי גם עם הקליפה.