אתם דוגמא ומופת בנושא תזונה טבעונית.
אני בשלב המעבר מצמחוני לטבעוני + ירידה במשקל וההסברים הנפלאים שלכם עוזרים לי מאוד.
כל פעם שאני רוצה מילות חיזוק אני צופה באחד הסרטונים שלכם.
תודה רבה.
בתור אחת שנשואה להודי ושותה צ'אי פעמיים ביום, אז ההודים מכינים צ'אי הודי אחרת. הם טוחנים את התבלינים השלמים במכתש ועלי בכול הכנה (טרי טרי)
ואם רוצים מתכון אז בבקשה:
על כול חצי כוס מים וחצי כוס חלב שמרתיחים בפינג'ן מוסיפים רבע כפית זנגביל טחון (או מגורר טרי), חצי כף תה הודי (שקונים בחנויות לתבלינים) 2 ציפורן, 3 תרמילי הל, אגוז מוסקט בערך גרגיר בגודל של פלפל שחור שלם, קינמון הודי (נראה כמו קליפות של עץ) גם בגודל בערך של פלפל שחור שלם (כותשים במכתש ועלי לפני ההכנה). את הכול מביאים לרתיחה של 2-3 פעמים (תלוי בסבלנות) ו… הריח והטעם מדהימים. ממתיקים כמובן עם סוכר או דבש (מה שאוהבים).
זה התה המסורתי, כול השאר וריאציות נחמדות.
אתם דוגמא ומופת בנושא תזונה טבעונית.
אני בשלב המעבר מצמחוני לטבעוני + ירידה במשקל וההסברים הנפלאים שלכם עוזרים לי מאוד.
כל פעם שאני רוצה מילות חיזוק אני צופה באחד הסרטונים שלכם.
תודה רבה.
תודה אתם פשוט אלופים
מתכונים וטיפים לאורח חיים בריא ומלא שמחה
היי אתם ממש מדליקים!!! הצ'אי הודי הזה בא לי בול לחורף וסוף סוף גיליתם לי את המתקון הכי טעים לצ'אי תודה רבה לכם:)
בתור אחת שנשואה להודי ושותה צ'אי פעמיים ביום, אז ההודים מכינים צ'אי הודי אחרת. הם טוחנים את התבלינים השלמים במכתש ועלי בכול הכנה (טרי טרי)
ואם רוצים מתכון אז בבקשה:
על כול חצי כוס מים וחצי כוס חלב שמרתיחים בפינג'ן מוסיפים רבע כפית זנגביל טחון (או מגורר טרי), חצי כף תה הודי (שקונים בחנויות לתבלינים) 2 ציפורן, 3 תרמילי הל, אגוז מוסקט בערך גרגיר בגודל של פלפל שחור שלם, קינמון הודי (נראה כמו קליפות של עץ) גם בגודל בערך של פלפל שחור שלם (כותשים במכתש ועלי לפני ההכנה). את הכול מביאים לרתיחה של 2-3 פעמים (תלוי בסבלנות) ו… הריח והטעם מדהימים. ממתיקים כמובן עם סוכר או דבש (מה שאוהבים).
זה התה המסורתי, כול השאר וריאציות נחמדות.