אני גלי, יועצת לאורח חיים בריא בוגרת הטכניון, המכון לתזונה אינטגרטיבית ניו יורקInstitute for Integrative Nutrition , NY וסטודנטית לתואר שני בבית הספר לבריאות הציבור באוניברסיטת חיפה.
שנים סבלתי מבעיות עיכול קשות, אנמיה, לחץ דם נמוך, תנודות במשקל ומצבי הרוח. חמש שנים נאבקתי בממסד הרפואי לקבל אבחנה מתאימה, במהלכן נשלחתי הביתה עם מרשמים לתרופות פסיכיאטריות. כשהבנתי שאני סובלת מהשימוטו, מחלה אוטואימיונית המתבטאת כתת פעילות בלוטת התריס, חקרתי לעריכת שינוי בחירות המזון שלי, התודעה וסגנון חיים. לאט לאט התסמינים מהם סבלתי החלו להתפוגג, רמות הנוגדנים של המחלה ירדו, האנמיה חלפה, המחזור חזר ובעיות העיכול נפתרו.
אני בעליו הגאה של תזונה יצירתית –
מרכז המתמחה בהטמעת שינויים לצורך שיפור הסימפטומים והמדדים הקשורים לתפקודי בלוטת התריס וחיים חופשיים מגלוטן ואלרגניים. הניסיון האישי שלי מאפשר לי להזדהות עם מטופלי ואני מלווה רבים בשינויי בחירות המזון ואורח החיים לשיפור הבריאות הכוללת.
כיום אני בעיקר מרצה ומלמדת מטפלים (כללית משלימה, ברא צמחים, ביה"ס הישראלי להומאופתיה, אגודת הנטורופתים ועוד) מנחת סדנאות לקהל המקצועי, לארגונים, חברות וגופים (צה”ל, המכללה למנהל, wix, רשת ניצת הדובדבן, רדיו 102fm) ולקהל הפרטי. אני אורחת קבועה במדיה ומנחת תכנית הרדיו "תזונה יצירתית" המארחת את מיטב הרופאים, הדיאטנים, אנשי הבריאות והטיפול בישראל , מייסדת ומנהלת את קהילת תזונה לבלוטת התריס בפייסבוק הגדולה בישראל וכמובן מרצה בכנסי איט וול הנפלאים!