גלידת "שמנת" ללא חומרים משמרים וכו'
הגלידה הזאת מאפשרת לאכול בננה בשלה במסווה של גלידה נפלאה, במרקם של גלידת שמנת רק ללא כל חומרי הטעם, הצבע, המשמרים, המייצבים התוספות של סוכר לבן וכל מה שמתחבא מאחורי כל כך הרבה מאכלים "ארוזים" מעובדים ומתועשים.
מצרכים לקבלת 2 מנות
2 בננות בשלות שקולפו נחתכו ל-4 לפחות (כדי להקל על הלהבים של המעבד) והוקפאו ללילה
(ממליצה לדאוג שתמיד תהיה אספקת בננות כאלה במקפיא. מצוין לשייקים, עוגות וקינוחים רבים).
אופציה לשדרוג הגלידה
1-2 כפות טחינה גולמית איכותית /חמאת בוטנים טבעית
1 כפית תמצית וניל טהור
חופן שברי אגוזי מלך1פקאן /קקאו ניבס בשביל הקראנצ'יות
אופן ההכנה
להכניס למעבד מזון ותנו לו לעבוד. כשהתערובת מגיעה למצב של "גרגירים", הוסיפו את השדרוגים תוך כדי ערבול. המשיכו בערבול עד לקבלת גלידה סמיכה במרקם שמנת ובטעם נפלא.
משך העיבוד משתנה בהתאם לחוזק מעבד המזון זה יכול לקחת כמה דק עד שהמרקם הופך מגרגירים ל"שמנת".