Bari15_Fly
LiveWell_Fly

גלידת פסיפלורה וקוקוס עם ליים ולמון גראס

מאת: ציונה מלמן
זמן קריאה: < 1 דקה
גלידות וארטיקים לקיץ יש הרבה - אבל את זאת של שף ציונה מלמן עוד לא טעמתם!

(צילום: צינה מלמן)

Jeliat_In

כמות ל-8 קרטיבים

המרכיבים

1 קרטון קרם קוקוס מסוג Aroy-D 500gr    6 תמרים מסוג מג'הול

3-4 ס"מ של גבעול למון גראס טרי (השתמשו בחלק הלבן של תחתית הצמח ולא הגבעול הירוק)

מיץ מחצי ליים

8 פסיפלורות בשלות, חתוכות לחצי, ולהוציא את הזרעים והמיץ לתוך קערה

אופן ההכנה

הכניסו את קרם הקוקוס, התמרים והלמון גראס לבלנדר וערבלו היטב.

הוסיפו את מיץ הליים ואת מרבית הפסיפלורה וערבלו לכ-10 שניות נוספות

הוסיפו את יתרת הפסיפלורה וערבלו היטב.

טעמו והוסיפו עוד פרי במידת הצורך.

מזגו לתוך תבניות קרטיב והקפיאו לכ-6 שעות לפחות או עד שמתייצב.

אם אין לכם תבניות קרטיב, מזגו לתוך קערת פיירקס או כל קערה קטנה והקפיאו.

הוציאו מהפריזר כ-5 דקות לפני ההגשה,

הגישו עם פסיפלורה טרייה או נקטרינה קצוצה.

ציונה מלמן – שפית מוסמכת ומנחה סדנאות בישול בריא

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו