סלט אורז בר שחור
מאת: ליזה ארזואן
- מאבחנת באירידיולוגיה ורפלקסולוגיה. מטפלת בתזונה, צמחי מרפא, פרחי באך, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך ועוד
המרכיבים
1 כוס אורז בר
1 לפת חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות
1 כף רסק עגבניות (ללא תוספת סוכר)
1 בצל סגול
1/4 זר פטרוזיליה
3 כפות רוטב סויה
1 כפית תערובת קארי צהוב
אופן ההכנה
מבשלים את האורז במים חמים ומסננים כשהוא רך (אופן הבישול הוא כמו זה של פסטה).
מטגנים בשמן זית את הבצל ובהדרגה מוסיפים את הלפת והגזר.
כשהאורז מוכן מערבבים יחד עם הירקות מוסיפים את רסק העגבניות, סויה, קארי ופטרוזיליה, ומגישים.
צרו קשר עם ליזה ארזואן