Bari15_Fly
SmartKish_Fly

RAW פאדג' ברוטב ונילימון

מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

RAW פאדג' ברוטב ונילימון

 

למדתי להכין את המנה המדהימה הזו בתאילנד ב-The SAPA Resort Raw Food Center. מנה כל כך עשירה בשמנים בריאים שצריכים מעט מאוד ממנה, על מנת להרגיש מסופקים. שוב מראה לנו עד כמה כשאוכלים את הדבר האמיתי – לא באמת זקוקים להרבה כדי להיות שבעי רצון.

 

המצרכים:
RAW פאדג'
חצי כוס פקאנים
1 כוס אגוזי קשיו (להשרות במשך שעתיים)
רבע כוס שמן קוקוס
חצי כוס צימוקים קהים
שמינית כוס דבש איכותי
קורט מלח
רבע כוס אבקת קקאו אורגנית
רבע כוס זרעי פשתן טחונים
זרעים ממקל וניל אחד

אופן ההכנה:
ערבלו את כל רכיבי הפאדג' במעבד מזון עד קבלת מרקם אחיד, אך לא אחיד מידי.

 

מצרכים לרוטב ונילימון:
חצי כוס אגוזי קשיו (להשרות במשך שעתיים)
רבע כוס אגוזי מקדמיה
קורט מלח
1-2 כפות דבש
2-4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
זרעים מחצי מקל וניל
1-2 כפות שמן קוקוס

 

ערבלו את כל הרכיבים בבלנדר עד קבלת קרם. איכלו עם הפאדג'.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו