Bari15_Fly
LiveWell_Fly

כוסמת עם חומוס בסגנון מזרחי

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה

צילום: קייל – מטבח טבעוני ביתי

SmartKish_In

מצרכים:

3/4 כוס כוסמת

3/4 כוס גרגירי חומוס מבושלים

כף שמן זית

בצל מגורד

2-3 שיני שום קצוצות דק דק

מלח, פלפל

כפית כמון

הכנה:

מבשלים את הכוסמת – מרתיחים מים, מוסיפים מלח ואת הכוסמת ומבשלים כ-15 דקות. מסננים ושוטפים היטב.

מאדים את הבצל והשום בשמן (אש בינונית, סיר מכוסה. מוסיפים כף מים לפי הצורך, כדי שלא יתייבש). כשטיפה משחים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.

מערבבים פנימה את החומוס והכוסמת. אפשר להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו