כוסמת עם חומוס בסגנון מזרחי
מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
3/4 כוס כוסמת
3/4 כוס גרגירי חומוס מבושלים
כף שמן זית
בצל מגורד
2-3 שיני שום קצוצות דק דק
מלח, פלפל
כפית כמון
הכנה:
מבשלים את הכוסמת – מרתיחים מים, מוסיפים מלח ואת הכוסמת ומבשלים כ-15 דקות. מסננים ושוטפים היטב.
מאדים את הבצל והשום בשמן (אש בינונית, סיר מכוסה. מוסיפים כף מים לפי הצורך, כדי שלא יתייבש). כשטיפה משחים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
מערבבים פנימה את החומוס והכוסמת. אפשר להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים