קציצות מאש, עלי תבלין וגזר

מאת: אלמוג גולד רוטנברג
- מומחית לתזונה ואסטרטגית אכילה, נטורופטית, בעלת תואר שני במדעי ההתנהגות. מטפלת, מנחת קבוצות ומרצה ומחברת רב המכר "תזונה לנשים שיכולות לכתוב ספר על תזונה-המדריך לאכילה מותאמת אישית"
המרכיבים
כוס מאש
4 גזרים
1/2 דלורית
בצל גדול
צרור עלי תבלין (כוסברה, שמיר/ פטרוזיליה/נענע)
מלח
כמון
כורכום
אופן ההכנה
משרים כוס שעועית מאש במים ל 10-12 שעות. מסננים ושוטפים.
בדיסקית של מעבד המזון מגרדים 4 גזרים + חצי דלורית, ומעבירים לקערה.
מכניסים למעבד המזון בצל גדול מאודה וצרור עלי תבלין (כוסברה/ שמיר/ פטרוזיליה/נענע) + מעט מלח, כמון, כורכום.
מעבדים עד לכדי עיסה. מעבירים לקערה של הגזר המגורד ומערבבים היטב.
בידיים מעט רטובות יוצרים כדורים ומשטיחים על תבנית עם נייר אפייה משומנת קלות בשמן זית.
אופים 20-30 דקות ב-170 מעלות והופכים לעוד כמה דקות.
אלמוג גולד-רוטנברג היא מנחת הסדנה לאכילה טובה, מלווה נשים ומשפחות להרגלי אכילה בריאים
צרו קשר עם אלמוג גולד רוטנברג



