Jeliat_Fly
Bari15_Fly

כוסמת פסטו

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

מצרכים:

צרור עלי בזיליקום שטופים
3-4 שיני שום קלופות
כף שמן זית

 

בצל חתוך לרצועות
1/2 כוס כוסמת
כוס אפונה
כף שמן זית

 

מלח פלפל

 

כוסמת פסטו

 

הכנה:

 

1. מבשלים את הכוסמת. מרתיחים סיר מים. מוסיפים פנימה את הכוסמת ומבשלים עד שהכוסמת מתבקעת ומבושלת. מסננים ממים ושוטפים במים קרים.

 

2. מכינים את הפסטו. קוצצים במעבד מזון את הבזיליקום והשום עם כף שמן

 

3. מאדים בצל בשמן עד הזהבה. מוסיפים כוסמת ואפונה ומערבבים. מוסיפים פסטו ומערבבים היטב. מוסיפים תבלינים ומבשלים 5 דקות עם סיר מכוסה.

 

לאתר של עינת שגיא

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו