Bari15_Fly
Bari15_Fly

קינוח תפוחים במעטפת פילו

מאת: דורית דן, מייסדת קייטרינג D-Food
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

קינוח תפוחים במעטפת פילו
(מתכון מופחת שומנים)

 

מצרכים:

 

1 חבילה על פילו
7-8 תפוחים
3/4 כוס סוכר
חופן צימוקים אופציה
חופן אגוזים אופציה
2-3 כפות חמאה

 

אופן הכנה:

 

1. קולפים את התפוחים פולחים לפלחים מנקים את הפנים. ומאדים עד שרך (3/4 בישול)
על מחבת ממיסים 1 כף חמאה מוסיפים סוכר מיסים יחד על אש נמוכה מוסיפים תפוחים. מבשלים יחד 10 דקות.

2. חבילה אחת של בצק פילו מספיקה לשתי גלילות בערך 7-8 דפים לגלילה.

3. לפרוס את דפי הפילו למרוח מעט חמאה על כל 2 דפים.

4. בקצה אחד של הבצק להניח לאורך חצי מכמות המילוי לגלגל ולהכניס את הקצוות שהמילוי לא יצא מהצד.

5. למרוח מעט חמאה מעל ולחרוץ פרוסות על העלים העליונים בעובי 2 ס"מ בערך כדי שיהיה יותר קל לחתוך לאחר האפייה.

 

6. לאפות 30 דקות עד שהבצק מזהיב.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו