LiveWell_Fly
SmartKish_Fly

אורז בר עם פטריות

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

חומרים:

1 כוס אורז בר לא מבושל
2 כפות שמן זית
½ בצל
½ ק"ג פטריות חתוכות לקוביות קטנות
2 כפות פטרוזיליה
2 כפות פלפל ירוק
אגוז מוסקט
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מבשלים את האורז.
מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עם הפלפל הירוק והפטרוזיליה טיגון קל (כ – 3 דקות).
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ – 5 דקות נוספות על אש קטנה. מערבבים עם האורז, מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו