עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך ST COOL שום שחור – black garlic לייף וולנס תה ירוק וחליטות מרכיבים טבעיים תכנית ליווי אישית ישירות מול אביבית אבירם ספר רפואת יתר שמן גדילן בנוסף אולי תאהב/י ממרח טבעוני מושלם למצה: כמו נוטלה, רק טבעוני ובריא יותר סירות טבעוניות של קישואים במילוי פטריות וטופו תבשיל טופו עם חומוס ותרד רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו