עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך סירופ אורגנו - סמבוק בורגר פטריות בתיבול עדין תכנית ליווי אישית ישירות מול אביבית אבירם G.I.Balance סיר מחולק BLACK MARBLE תמצית פטריות ריישי –100% גופי פרי בנוסף אולי תאהב/י חצילים בלימון בלי טיפת שמן "כבד את גופך באמצעות המזון אותו אתה צורך ולמד להקשיב לו כשהוא מדבר אליך" ד"ר עדיאל תל-אורן – התזונה שמחזירה אותנו לטבע רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו