עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך ליקוטבע - סופר ליקוריץ - 120 כמוסות 200 מ"ג מועדון ״חיים בריא״ פרי גוג'י ברי טרי, שתילי גוג'י ברי ויטמין C ליפוזומלי סבון פנים ארומתרפי | AROMATHERAPY FACE WASH סדרת כלי בישול BIOCOOK בנוסף אולי תאהב/י פיצה על בסיס בצק בטטה טיפים לשיפור היציאות טרטר סלמון עם אבוקדו רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו