עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך "סופרפוד - שער למטבח חדש" מאת אומינה בלנדר דיגיטלי DAVO OMNIBLEND רומלאיה ג’ל להקלה טבעית על הכאב LIPO TURMERIC – כורכום ליפוזומלי Q10 קו אנזים 100 מ"ג ™Q-SORB מרסס השמן Decor בנוסף אולי תאהב/י הסיבה המרכזית שבגללה את לא יורדת במשקל בגיל המעבר מתכון וידיאו: כך מכינים כרוב כבוש מחולת סרטן למומחית תזונה מובילה - המסע המדהים של קים גפסון רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו