Nadar_Fly
bari14_Fly

תבשיל עדשים וטופו

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
bari14_In

חומרים:

2 כוסות עדשים ירוקים מבושלים
300 גרם טופו
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
2 כפות קארי
כפית וחצי מלח
רבע כפית פלפל
חצי בצל
מלפפון חמוץ
2-3 גבעולי סלרי
1 גזר

אופן ההכנה:

מפוררים את הטופו ומערבבים בקערה עם העדשים.
בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הקארי, המלח והפלפל, ושופכים על תערובת הטופו והעדשים. קוצצים את הבצל ואת המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר.
מוסיפים לקערה את הירקות, מערבבים ומשפרים את התיבול בהתאם לצורך.
ומגישים קר.

תגיות:
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו