קציצות עדשים כתומות מושלמות
מאת: מורן איינשטיין
- יועצת תזונה טבעית, בוגרת מדיקולג' ביה"ס לרפואה משלימה של המכללה למנהל
את הקרדיט למתכון המושלם אני חייבת לסבתא עדנה.
עוד מתכונים בריאים וטעימים עם עדשים כתומות:
מתכון לקציצות עדשים כתומות
מצרכים:
250 גרם עדשים כתומות מושרות במים לשעה – לשטוף היטב, לבשל ולסנן
קישוא מגורר דק
2 גזרים מגוררים דק
1/2 כוס קמח עדשים כתומות
2 כפות שמן זית
תיבול: מעט מלח הימלאיה גס, פלפל שחור, כמון, כורכום, פפריקה מתוקה, כולם לפי הטעם האישי.
הוראות הכנה:
לערבב היטב את הרכיבים
ליצור קציצות ולהניח על תבנית עם נייר אפיה משומן במעט שמן זית
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות
להפוך ולאפות 20 דקות נוספות.
לבריאות ובתיאבון!
צרו קשר עם מורן איינשטיין