Thymoquin_Fly
Nadar_Fly

פודינג טפיוקה בתוספת אוכמניות

מאת: המתכון באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
קינוח קל להכנה, מאוד מרשים, בעל מרקם כייפי וטעם חלומי

פודינג טפיוקה. צילום: shutterstock

himalayaKrem_IN

הטפיוקה נהדרת להכנת קינוחים טבעוניים וללא גלוטן.

היא מופקת משורש צמח הקסאווה וסופחת את טעמיה בהתאם למה שמבשלים איתה.

פניני הטפיוקה מעניקים מרקם מהנה מאוד לפודינג ואהובים על ילדים ומבוגרים כאחד.

למתכוני בריאות נוספים עם טפיוקה:

טפיוקה ברוטב רימונים ופירות יער

קרם טפיוקה בסיסי

מרק טפיוקה או שלגון טפיוקה – מתכונים בתחתית המאמר

מתכון לפודינג טפיוקה בתוספת אוכמניות

מצרכים לארבע מנות:

100 גרם פניני טפיוקה קטנים

קופסת מי קוקוס (7-5 אחוזי שומן)

ממתיק לבחירתכם

אריזת אוכמניות כחולות קטנה לקישוט המנה

הוראות הכנה:

שופכים לסיר את פניני הטפיוקה יחד עם 600 מ"ל מים.

מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את הלהבה.

מבשלים את פניני הטפיוקה, תוך ערבוב מידי פעם, עד שהן סופגות את הנוזלים ומתרככות.

ממתיקים לפי טעמכם.

מוסיפים לסיר את מי הקוקוס, ומערבבים היטב.

מחלקים לארבע מנות ומקשטים כל מנה בכמה אוכמניות.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו