Laisha_Fly
Thymoquin_Fly

ספרינג רול אפוי

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

מצרכים:

6 דפי אורז

2 גזרים חתוכים לגפרורים

2 שורש פטרוזיליה חתוכים לגפרורים

כרישה חתוכה לחצאי פרוסות

פלפל צהוב חתוך לרצועות דקיקות

כף שמן זית

כפית שמן שומשום

כף רוטב סויה

הכנה:

מאדים את הכרישה בשמן זית עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה, מוסיפים כף מים מדי פעם, כדי שלא יתייבש).

מוסיפים שמן שומשום ורוטב סויה ומערבבים.

מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לאדות עד שהנוזלים מתאדים.  מניחים בצד ומצננים.

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומתחילים בהכנת הרולים

משרים דף אורז בקערה עם מים פושרים למשך חצי דקה עד דקה, מוציאים בעדינות ומניחים על 3 שכבות של מגבות נייר.

מניחים מעט מהירקות במרכז הדף ומקפלים. מניחים בתבנית על נייר אפייה, ומכניסים לתנור לחצי שעה בערך. שימו לב שלא יישרפו.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו