סלט טאבולה על בסיס כרובית
מאת: המתכון באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
דרך נהדרת וטעימה ליהנות מכל היתרונות הבריאותיים של כרובית טרייה.
הקפידו לשטוף היטב את הכרובית לפני ההכנה.
למתכוני בריאות נוספים על בסיס כרובית:
כרובית בתנור עם "כמו פירורי לחם"
מתכון סלט טאבולה מכרובית
מצרכים:
כרובית קטנה
בצל ירוק
צרור פטרוזיליה
מלח לפי הטעם
מיץ לימון
כף שמן זית
כמה עלי נענע
הוראות הכנה:
מפרקים את הכרובית הטרייה לפרחים קטנים, שוטפים ומנגבים היטב.
מרסקים אותה במג'ימיקס, עד שהיא מתפוררת ודומה לבורגול.
מעבירים לקערה.
קוצצים דק את הבצל הירוק והפטרוזיליה, מוסיפים את כל הרכיבים לקערה ומתבלים.
מגישים ואוכלים כשהסלט טרי.