Laisha_Fly
Laisha_Fly

סלט אורז בר שחור

מאת: - מאבחנת באירידיולוגיה ורפלקסולוגיה. מטפלת בתזונה, צמחי מרפא, פרחי באך, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך ועוד
אורז הבר השחור ידוע בערכיו התזונתיים הגבוהים. הוסיפו לו תיבול פשוט וקיבלתם מעדן בריא ומזין

אורז בר מזין יותר מאורז לבן (123RF)

Thymoquin_In

המרכיבים

1 כוס אורז בר

1 לפת חתוך לקוביות

1 גזר חתוך לקוביות

1 כף רסק עגבניות (ללא תוספת סוכר)

1 בצל סגול

1/4 זר פטרוזיליה

3 כפות רוטב סויה

1 כפית תערובת קארי צהוב

אופן ההכנה

מבשלים את האורז במים חמים ומסננים כשהוא רך (אופן הבישול הוא כמו זה של פסטה).

מטגנים בשמן זית את הבצל ובהדרגה מוסיפים את הלפת והגזר.

כשהאורז מוכן מערבבים יחד עם הירקות מוסיפים את רסק העגבניות, סויה, קארי ופטרוזיליה, ומגישים.

צרו קשר עם ליזה ארזואן



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו