סוכר קנים טבעי
מאת: ד"ר ג'וזף מרקולה וד"ר קנדרה דגן פירסל מתוך הספר הונאה מתוקה בהוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
בארה"ב משווק הממתיק הזה תחת השם 'סוכר טורבינאדו' (Turbinado) ומכיל לעיתים קרובות, בנוסף לסוכר המזוקק מאוד, תוספת של דבשה שצובעת אותו מעט בחום.
מתרחקים מן המקור
המונח 'טבעי' מאוד פופולארי בימינו. מספרם של המבקשים מזון טבעי ומלא, כמו גם מוצרים טבעיים אחרים, ללא תוספת כימיקלים וחומרים משמרים – הולך וגדל. חברות רבות קופצות על העגלה של 'טבעי ואורגני' ומנסות להרוויח ממגמה זו. כתוצאה מכך חדרו בשנים האחרונות לשוק מספר ממתיקים הטוענים לתואר 'טבעי' בשל המרכיבים מהם הם מופקים. אולם, העובדה שהם 'מופקים' ממשהו מלמדת על כך שהם מעובדים ולכן אינם מיטביים לצריכה.