מתכון גבינת לאבנה טבעונית
מאת: יפעת מלילי סופר
זמן קריאה: < 1 דקה
כדי לאכול טוב ובריא לא צריך לעבוד כל כך קשה, ראו את המתכון הזה לגבינת לאבנה טבעונית. כל מה שצריך לעשות זה לטחון את המצרכים במעבד מזון ויש לכם צלחת גבינת לאבנה מרשימה וטבעונית להגשה במרכז השולחן.
צפו איך הקסם קורה בסרטון של יפעת (המתכון המלא מתחת לסרטון):
למתכונים נוספים ל"גבינות" טבעוניות:
מתכון להכנת לאבנה טבעוני
מצרכים:
1 כוס שקדים מושרים ומקולפים (להשרות 8 שעות)
1 כוס קשיו מושרה כשעתיים
חצי שן שום
מלח ולימון לפי הטעם
חצי כוס מים
הכנה:
להכניס למעבד מזון עד קבלת מרקם חלק.
לפזר זעתר ביתי ושמן זית בהגשה