supherb_Fly
PassoverFocus_Fly

יוגורט קוקוס

Thymoquin_Corner
Thymoquin_HP
Thymoquin_Fly
Thymoquin_In
Thymoquin_Mob
supherb_IN
supherb_Mob
supherb_HP
supherb_Fly
supherb_corner
  1. מדובר ביוגורט פשוט להכנה המכיל חיידקים "טובים" ויכול להוות תחליף לאבקת פרוביוטיקה.

מצרכים:

אופן ההכנה:

במידה ומצאתם יוגורט קוקוס מסחרי ניתן להשתמש בו בפעם הראשונה במקום באבקת אסידופילוס. בפעמים הבאות ניתן להשתמש בכפית מהיוגורט שהכנתם קודם להתחלת ההתססה.

שופכים מים רותחים לתרמוס או לבקבוק אטום כדי לחמם אותו ומניחים בצד.

מעבדים בבלנדר קרם קוקוס, קליפות פסיליום ושמן קוקוס במהירות בינונית כ-3 דקות. מרוקנים את המים החמים מהתרמוס וממלאים את אותו בתערובת קרם הקוקוס.

מוסיפים אסידופילוס ומערבבים בעדינות רבה. סוגרים היטב את התרמוס ומניחים בצד כ-6-8 שעות. בשלב זה קרם הקוקוס מבשיל ומתמלא בחיידקים מועילים. טעמו צריך להיות קצת חמצמץ.

מאחסנים במקרר במכל אטום (רצוי מזכוכית). מוסיפים דבש להמתקה על פי הטעם.

אתם מוזמנים לקבל במתנה חוברת מתכונים מנצחים לבלנדר. הקליקו והחוברת בדרך לתיבה שלכם.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו