MarinaNew_Fly
Liat_Fly

גבינת חמניות ודלעת

INS25_IN
  1. גרעיני החמניות עשירים בחלבון, במינרלים כגון אבץ, אשלגן ועוד. בנוסף, הם עשירים בויטמין E, ובויטמינים ממשפחת B.

מצרכים:

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המצרכים לבלנדר בסדר הרשום ומעבדים. מתחילים במהירות נמוכה ואחר כך מעבירים למהירות גבוהה, עד שהתערובת חלקה.

מעבירים את הגבינה לכלי נקי ומשאירים בטמפרטורת החדר כ-8 עד 12 שעות. בימי החורף הקרים ניתן להשאיר בתנור אפייה שדולק בו האור בלבד.

ניתן לאכסן עד שבוע במקרר.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו