Sunrider_Fly
Thymoquin_Fly

משקה קר של תפוחים ורימונים

מאת: ציונה מלמן, שפית בריאות
זמן קריאה: < 1 דקה

צילום: אבי חרזי ואודליה הופמן-חרזי

Nadar_IN

משקה קר של תפוחים ורימונים

מצרכים לקנקן של 1 ליטר:

מסחטת מיץ (ניתן גם להשתמש בבלנדר ואחר כך לסנן את המיץ דרך בד)
רכיבים:
6 תפוחים גדולים (מסוג יונתן או גאיה) מנוקים בליבה וחתוכים לקוביות
גרגירים מ-2 רימונים בשרניים
כפית גרידת לימון
6-8 עלי נענע
להגשה: קרח כתוש

 

אופן ההכנה:

שמים את התפוחים והרימונים במסחטת מיץ. מיץ הרימון עשוי לצאת בצבע מעט חלבי – זה בגלל הגרעינים, וזה טוב – זה מוסיף טעם אגוזי.
מעבירים לקנקן, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ושומרים במקרר.
מגישים עם קרח כתוש

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו