LiveWell_Fly
LiveWell_Fly

מאפה מנגולד ועדשים כתומות

מאת: - יועצת תזונה טבעית, בוגרת מדיקולג' ביה"ס לרפואה משלימה של המכללה למנהל
ליהנות משלל יתרונות בריאותיים במאפה אחד קליל ומזין

מאפה מנגולד ועדשים כתומות. צילום: מורן איינשטיין

Bari15_In

מדוע מומלץ לשלב עדשים כתומות ומנגולד בתפריט?

העדשים הכתומות תורמות ל:

עלי המנגולד עשירים ב:

הנה מתכון שיסייע לכם ליהנות מהיתרונות של שני הרכיבים הללו יחד.

מתכון למאפה מנגולד ועדשים כתומות

מצרכים:

כוס עדשים כתומות

כוס מים קרים

2 גזרים גדולים

צרור מנגולד

2 כפות שמן זית

מעט מלח הימלאייה

פפריקה מתוקה

כורכום

פלפל שחור

הוראות הכנה:

משרים את העדשים למשך שעתיים, מסננים ושוטפים היטב.

טוחנים את העדשים וכוס המים הקרים בבלנדר.

מגררים גס את הגזרים וקוצצים גס את המנגולד.

מערבבים בקערה את הגזר והמנגולד ומוסיפים שמן זית ותבלינים.

מרפדים תבנית עם נייר אפייה, ומשמנים מעט.

משטחים את התערובת על גבי נייר האפייה.

אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.


אין לראות בנאמר תחליף לייעוץ אישי המותאם למצבך הבריאותי

צרו קשר עם מורן איינשטיין



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו