מאפה מנגולד ועדשים כתומות
מאת: מורן איינשטיין
- יועצת תזונה טבעית, בוגרת מדיקולג' ביה"ס לרפואה משלימה של המכללה למנהל
מדוע מומלץ לשלב עדשים כתומות ומנגולד בתפריט?
העדשים הכתומות תורמות ל:
עלי המנגולד עשירים ב:
הנה מתכון שיסייע לכם ליהנות מהיתרונות של שני הרכיבים הללו יחד.
מתכון למאפה מנגולד ועדשים כתומות
מצרכים:
כוס עדשים כתומות
כוס מים קרים
2 גזרים גדולים
צרור מנגולד
2 כפות שמן זית
מעט מלח הימלאייה
פפריקה מתוקה
כורכום
פלפל שחור
הוראות הכנה:
משרים את העדשים למשך שעתיים, מסננים ושוטפים היטב.
טוחנים את העדשים וכוס המים הקרים בבלנדר.
מגררים גס את הגזרים וקוצצים גס את המנגולד.
מערבבים בקערה את הגזר והמנגולד ומוסיפים שמן זית ותבלינים.
מרפדים תבנית עם נייר אפייה, ומשמנים מעט.
משטחים את התערובת על גבי נייר האפייה.
אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
אין לראות בנאמר תחליף לייעוץ אישי המותאם למצבך הבריאותי
צרו קשר עם מורן איינשטיין