supherb_Fly
Thymoquin_Fly

לביבות תפוחי אדמה טבעוניות אפויות

מאת: - יועצת תזונה טבעית, בוגרת מדיקולג' ביה"ס לרפואה משלימה של המכללה למנהל
לביבות טבעוניות אפויות לחנוכה שפוי ובריא יותר

לביבות תפוחי אדמה אפויות. צילום: מורן איינשטיין

Thymoquin_In

מצד אחד בא לכם על לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, מצד השני לא מתאים לכם טיגון בשמן עמוק, ובכלל אתם מעדיפים שיהיו כמה שיותר בריאות.

זה המתכון בשבילכם…

למתכוני בריאות נוספים לחנוכה:

לביבות כתומות

לביבות ירק אפויות

סופגניה אפויה בריאה

מתכון לביבות תפוחי אדמה טבעוניות אפויות

מצרכים:

3 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים

6 כפות פירה שהכנתם מראש

כף שמן זית

תיבול: מעט מלח הימלאיה ופלפל שחור גרוס

אופציונלי:

ניתן לשדרג עם פטרוזיליה, שמיר, מנגולד ו/או תירס

וגם עם גזר / קישוא / סלק מגוררים גס

הוראות הכנה:

לחמם תנור ל-190 מעלות.

לקלף ולגרר גס את תפוחי האדמה.

לערבב את כל החומרים יחד.

ליצור לביבות ולסדר על גבי תבנית עם נייר אפיה משומן מעט.

לאפות למשך 25 דקות, ואז להפוך את הלביבות ולאפות עוד כרבע שעה.

 

צרו קשר עם מורן איינשטיין



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו