himalayaKrem_Fly
himalayaKrem_Fly

לביבות טופו עם עדשים, קינואה ודלעת צלויה

מאת: ד"ר הגר שפר, מתוך הספר CLEAN EATING - פשוט לאכול בריא, הוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון קליל ונהדר מתאים לכל שעה ביום, כארוחה קלה, כחטיף או כצידה לדרך. מאכל קלאסי של שוחרי התזונה הנקייה

צילום: אופיר שפר, מתוך הספר CLEAN EATING - פשוט לאכול בריא, הוצאת פוקוס

Thymoquin_In

2 מנות

המרכיבים

100 ג' טופו
1 כוס דלעת צלויה
½ כוס קמח קינואה
2 כפות קארי
מלח ופלפל
5 כפות עדשים שחורות
נייר אפייה
1 כף שמן זית להברשה על נייר האפייה

אופן ההכנה

טוחנים את כל החומרים, פרט לעדשים השחורות, יחד במעבד המזון עד שנוצרת בלילה אחידה.
מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל, מערבבים פנימה את העדשים השחורות.
מכסים את הקערה ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים את נייר האפייה בשמן זית בעזרת מברשת סיליקון.
כשהבלילה קרה יוצרים לביבות קטנות ומסדרים אותן על התבנית.
מברישים את הלביבות בשמן זית ואופים 20 דקות.
מומלץ להפוך את הלביבות לאחר 10 דקות.
מחלקים ל-2 מנות ומגישים עם סלט ירקות.

ד"ר הגר שפר, מתוך הספר CLEAN EATING – פשוט לאכול בריא, הוצאת פוקוס

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו