טופו עם לפת
מאת: המתכון באדיבות חלי ממן רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
לצריכת לפת יתרונות בריאותיים רבים.
היא מסייעת לניקוי הגוף ומכילה כמות גבוהה של סיבים תזונתיים, ויטמין C, חומצה פולית וסידן.
היא נמנית על הירקות הלבנים הבריאים, שפעמים רבות איננו צורכים מהם מספיק.
ומה איתכם?
הנה מתכון מצויין שיאפשר לכם להכניס אותה לתזונה שלכם בקלי קלות.
למתכוני בריאות נוספים עם לפת:
מתכון טופו עם לפת
מצרכים
5 יחידות בינוניות של לפת
3 כפות שמן זית
ֿחבילת טופו חתוכה לקוביות
כורכום, כמון ומלח – לפי הטעם
כף כוסברה קצוצה
הוראות הכנה
קלפו את הלפת וחתכו לקוביות.
הוסיפו את השמן לסיר סוטאז׳ וטגנו את קוביות הטופו עד שישחימו.
העבירו אותן לקערה.
כעת שימו בסיר את קוביות הלפת וטגנו קלות עד שגם הן ישחימו מעט.
החזירו לסיר את הטופו, הוסיפו את התבלינים וערבבו.
הוסיפו את הכוסברה ו-3 כוסות מים.
הביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו כ-40 דקות.
מעדן!