supherb_Fly
In2024_Fly

דלעת בתנור עם שמן קוקוס וקינמון

מאת: ורד לב, נטורופטית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה

(123RF) שמן קוקוס אורגני

supherb_IN

חומרים:

דלעת
שמן קוקוס
תבלינים: מלח, קנמון, פלפל צ'ילי מיובש

אופן ההכנה

חותכים את הדלעת לקוביות ומניחים בתבנית פיירקס.
יוצקים מעל קוביות הדלעת בערך כף של שמן קוקוס ואת התבלינים ומערבבים היטב.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 45-60 דקות. אחרי 45 דקות בידקו האם הדלעת התרככה כבר. אפשר קצת לערבב. מוציאים כשהדלעת רכה כבר לגמרי.

תוספת נפלאה לארוחה מבושלת או אפילו לסלט. מנה מתאימה גם מאד לנשנוש של אמצע היום, כשאין זמן או רצון לארוחה של ממש. אפשר לשחק עם מידת החוזק של התיבלון לפי טעמכם.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו