דייסת פולנטה עם בטטה, עגבניות ומנגולד
חומרים:
1/2 כוס פולנטה
1.5 כוסות מים/ חלב סויה (או שילוב שלהם)
בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות (או 1/2 גדולה)
3-4 עלי מנגולד קצוצים
בצל ירוק קצוץ (אפשר גם בצל לבן/ סגול)
כוסברה קצוצה (לאוהביה)
2 שיני שום קצוצות
קוביות מעגבניה אחת
מלח (עדיף עשבים), פלפל
אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה את הפולנטה והמים עם קוביות הבטטה ומקטינים את האש.
כשהבטטה מתרככת מוסיפים את העלים, העגבניה והתבלינים ומערבבים היטב.
כדאי לטעום ולוודא שהפולנטה מבושלת היטב לפני ההגשה.
אפשר לערבב פנימה חופן צנוברים לא קלויים.
זוהי דייסה מזינה וממלאה ביותר וממש קל ומהיר להכינה.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


