himalayaKrem_Fly
Nikui_Fly

גוואקמולי אבוקדו טבעוני

צילום: הדס ניצן

Thymoquin_In

מתכון בינלאומי ואהוב בגרסה הביתית – גוואקמולי אבוקדו טבעוני. המתכון קל הכנה, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו, מוגש בתוך טורטייה ונהדר כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.

 

מצרכים:

2 אבוקדו בשל

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק

1/2 בצל סגול קצוץ דק

1/4 כפית מלח

1 טורטייה

 

אופן ההכנה:

  1. מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים
  2. מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסבה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.
  3. מניחים טורטיה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.
  4. מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

המתכון באדיבות

חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים ו"אבוקדו גרנות"

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו