אננס ומנגו עם גוג'י ברי וקרם קוקוס קשיו
אננס ומנגו עם גוג'י ברי וקרם קוקוס קשיו
להכנת האננס (ל-6 מנות)
מצרכים:
אננס בשל ומקולף לגמרי
1/2 כוס סירופ אגבה
1/2 כפית כוכב אניס כתוש
חופן מרוות אננס או נענע קצוצים
1/3 כוס גוג'י ברי (מושרים לכמה דקות במים חמים מסוננים וסחוטים)
אופן הכנה:
1. פורסים את האננס לפרוסות דקיקות בעזרת מנדולינה או סכין.
2. על גבי צלחת שטוחה פורסים ניילון נצמד ומשאירים שוליים רחבים מסביב.
3. מרדדים כל פרוסת אננס בזהירות עם כף היד ומכסים בשכבה נוספת של ניילון.
4. מקפלים את צדדי הפלסטיק וחוזרים על התהליך עם כל שכבה.
5. מכניסים את האננס למקפיא למשך חצי שעה עד שמוכן להגשה.
6. בקערה קטנה מערבבים את כוכבי האניס הכתושים עם סירופ האגבה.
7. לפני ההגשה מוציאים את האננס מהמקפיא ומפרידים לפרוסות בודדות.
8. מזליפים את הסירופ על האננס.
להכנת קרם קשיו, קוקוס ומנגו
המצרכים:
1 כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים לפחות שעתיים
1 כוס מנגו חתוך לקוביות
1/3 כוס סירופ אגבה
1/3 כוס חלב קוקוס
6 כפות חמאת קוקוס
אופן הכנה:
1. מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון עד שמתקבל קרם חלק.
2. יוצקים את חלב הקוקוס בהדרגה בכדי להימנע מקבלת תערובת דלילה מידי (ניתן להוסיף מעט מים במידת הצורך).
3. מצננים את התערובת ולהוסיף כף מעל האננס.
4. מפזרים את הגוג'י ברי ועשבי התיבול.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונת ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


