תבשיל עדשים וטופו
חומרים:
2 כוסות עדשים ירוקים מבושלים
300 גרם טופו
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
2 כפות קארי
כפית וחצי מלח
רבע כפית פלפל
חצי בצל
מלפפון חמוץ
2-3 גבעולי סלרי
1 גזר
אופן ההכנה:
מפוררים את הטופו ומערבבים בקערה עם העדשים.
בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הקארי, המלח והפלפל, ושופכים על תערובת הטופו והעדשים. קוצצים את הבצל ואת המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר.
מוסיפים לקערה את הירקות, מערבבים ומשפרים את התיבול בהתאם לצורך.
ומגישים קר.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


