sujok_Fly
sujok_Fly

שייק שוקולד

מאת: פט קרוקר וסוזן איגלס מתוך הספר "להוציא את המיץ" בהוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
Briaa_Nov_IN

2-1 מנות שייק שוקולד

חומרים:

1 כוס (250 מ"ל) חלב פקאן או חלב סויה
½ כוס (125 מ"ל) טופו רך
1 בננה מוקפאת
2 כפות (25 מ"ל) אבקת חרובים

אופן הכנה:

הכניסו לבלנדר חלב פקאן, טופו, בננה וחרוב וערבלו עד לקבלת מרקם חלק. מזגו לכוס גדולה או לשתי כוסות קטנות.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו