רצועות גזר מתובלות
חומרים:
4 גזרים חתוכים לרצועות
שמן זית
1/2 כפית כורכום
1 כף דבש
2 כפות חומץ בן יין לבן/ אורז
מעט מלח עשבים (או מלח רגיל למי שאין)
מעט קנמון טחון
מעט ציפורן טחונה
מעט צ'ילי טחון
אופן ההכנה:
בשמן הזית מטגנים מעט את רצועות הגזר, כך שהן "משתמנות" מכל הצדדים.
מוסיפים את הכורכום והדבש ומערבבים. נותנים לגזר להתקרמל מעט ( 2-3 דקות תו"כ ערבוב) ואז מוסיפים את החומץ לכ 1/2 דקה ואז מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
אפשר להגיש את רצועות הגזר כמנת פתיחה, כנשנוש, או כמנת צד. טעמם דומיננטי ומיוחד
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


