GOODMUV_Fly
Triterra_Reishi_fly

רוטב פסטו

מאת: מיכל אשל דיאטנית קלינית, רופאה סינית ומנחת סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
barimax1125_IN



מומלץ לאכול בתוספת ל: אטריות אורז /שיפון, גריסי פנינה, אורז, בסלט עם עגבניות שרי או אפילו על לחם טוב.


חומרים:                                                                                    

1/3 כוס שמן זית איכותי
1/3 כוס עלי בזיליקום
1/3 כוס צנוברים
1-2 שיני שום
כפית שטוחה של מלח

אופן הכנה:

לערבב את כל המרכיבים במיקסר ידני עד לקבלת רוטב בעל מרקם אחיד.

גיוון:
אפשר להחליף חלק מהצנוברים במעט: שקדים קצוצים, גרעיני חמניות או אגוזי מלך.
כמו כן אפשר להוסיף לבזיליקום מעט עלי אורגנו.


שפע של בריאות ואהבה,
מיכל אשל


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו