רוטב פסטו
חומרים:
מומלץ לאכול בתוספת ל: אטריות אורז /שיפון, גריסי פנינה, אורז, בסלט עם עגבניות שרי או אפילו על לחם טוב.
1/3 כוס שמן זית איכותי
1/3 כוס עלי בזיליקום
1/3 כוס צנוברים
1-2 שיני שום
כפית שטוחה של מלח
אופן הכנה:
לערבב את כל המרכיבים במיקסר ידני עד לקבלת רוטב בעל מרקם אחיד.
גיוון:
אפשר להחליף חלק מהצנוברים במעט: שקדים קצוצים, גרעיני חמניות או אגוזי מלך.
כמו כן אפשר להוסיף לבזיליקום מעט עלי אורגנו.
שפע של בריאות ואהבה,
מיכל אשל
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


