O3_FLYL

Powered by WP Bannerize

MORE_FLYR

Powered by WP Bannerize

ראפ מנגו במילוי ירקות לצד טחינה-ורודה

מאת: - שפית של רו-פוד ומרצה לתזונה ובריאות טבעית
מתכון למתקדמים שרוצים ליצור ארוחה מרשימה ובריאה

מרכיבים

5 מנגו בינוניים בשלים מקולפים וחתוכים לקוביות גסות

6 עלי חסה

חצי כוס כרוב סגול מגורד דק

1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות

1 מנגו בשל חתוך לרצועות ארוכות (נפלא גם לתוך המילוי)

בחרו איזה עשב-תיבול שאוהבים למשל: כוסברה, עירית, בזיליקום, נענע…

מצרכים לטחינה ורודה:

4 כפות טחינה גולמית

מיץ מ-1 לימון או ליים

חצי סלק אדום טרי קטן מקולף וחתוך לקוביות

חצי כוס מים

 

למה תזדקקו?
בלנדר

מייבש-מזון + 3 דפי סיליקון "טפלקס"

 

הוראות הכנה
שלב 1 – הראפים עצמם:
בבלנדר הניחו את המנגואים וטחנו עד קבלת תערובת אחידה. מזגו את התערובת על גבי דפי הסיליקון, המונחים על מגשי המייבש, לגובה של עד חצי סנטימטר. ניתן להשתמש ברינג של עוגה ליצירת עיגול מושלם. הניחו במייבש על טמפרטורה של 46 מעלות למשך 8-10 שעות עד שהדפים יבשים וגמישים ומתקלפים בקלות ממשטחי הסיליקון.

שלב 2 – מלאו את הראפים בירקות וגלגלו יפה

שלב 3 – בבלנדר טחנו את מרכיבי הטחינה הורודה. וטבלו את הראפים ברוטב.

צרו קשר עם דפנה אמון – בריאות ותזונה טבעית
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: