Eat12_Migdal
Eat12_Migdal

פינוק מתוק: טראפלס שוקולד ותה

מאת: מתכון של רחלי קרוט
טראפלס שוקולד משגעים שהם גם בריאים יותר וגם בעלי טעם עשיר יותר הודות למרכיב הסודי - שקיק תה
מתכון לטראפלס שוקולד עם ארל גריי של רחלי קרוט לויסוצקי. צילום: טל ציפורן

מתכון לטראפלס שוקולד עם ארל גריי של רחלי קרוט לויסוצקי. צילום: טל ציפורן

אם חשוב לכם שהקינוחים שאתם מגישים יהיו איכותיים יותר, בריאים יותר ועשירים בטעמם, מתכון הטראפלס הבא הוא במיוחד בשבילכם.

למתכונים נוספים לקינוחים שוקולדיים בריאים:

חטיף שוקולד באונטי ביתי ובריא

גלידת מגנום בריאה וטבעונית בהכנה ביתית

Eat12_Inside

מוס שוקולד – מתכון וידיאו קליל

מתכון טראפלס שוקולד עם ארל גריי ופקאן

מצרכים לכ-30 טראפלס (תלוי בגודל שחותכים)

300 גרם שוקולד מריר איכותי (לפי המתכון – 60% מוצקי קקאו ומעלה, אנחנו ממליצים על לפחות 70%)
150 מ"ל קרם קוקוס 
שקיק תה “ארל גריי” ויסוצקי
150 גרם פקאנים טבעיים
קקאו לעיטוף הטראפלס

הוראות הכנה


קולים את הפקאנים עד הזהבה קלה. מצננים וקוצצים גס לרבעים.

שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה.

שופכים לסיר את קרם הקוקוס ושקיק התה ומביאים לסף רתיחה.

מוציאים את שקיק התה ומוזגים את הקרם הרותח לקערה עם השוקולד.

ממתינים 5 דקות ואז מערבבים עד לקבלת רוטב שוקולד מבריק.

מוסיפים את הפקאנים ומערבבים.

מעבירים לתבנית מרובעת 20X20 עם נייר אפייה בתחתית.

מצננים במקרר או במקפיא למשך הלילה.

כשהגאנש יציב, מחלצים אותו מהתבנית, חותכים לקוביות ומגלגלים בתוך קערה או שקית עם קקאו.

השאירו תגובה: